Atari vrea ajutorul utilizatorilor ca sa porteze RollerCoaster Tycoon pe Nintendo Switch

Now Reading
Atari vrea ajutorul utilizatorilor ca sa porteze RollerCoaster Tycoon pe Nintendo Switch


Cat de mult iti doresti sa te poti juca simulatorul RollerCoaster Tycoon de la Atari pe consola Nintendo Switch ? Atat de mult incat ai fi dispus sa te implici direct in aceasta portare a celebrului joc pentru dispozitivele cu Android sau iOS ?

Divizia de Parteneri de jocuri a companiei (însărcinată cu obținerea de bani din francizele clasice) a lansat o campanie de investiții pentru a strânge bani pentru portarea titlului RollerCoaster Tycoon pe consola Switch, ce le va permite utilizatorilor sa isi construiasca propriul parc temtatic. Daca veti contribui cu cel puțin 250 dolari în proiect veti obțineți o cotă proporțională de 50% din profituri până când veti recupera 120% din investiția dvs. Apoi veti obtine o cotă proporțională de 25% din profit pentru cele 18 luni care urmează lansării la nivel mondial. În mod ideal, ai face de fapt bani daca vei sustine lansarea jocului.

Dacă totul merge conform planului, jocul va fi lansat cândva în 2018. Atari isi doreste o finanțare totală de 2 milioane de dolari.

Întrebarea este dacă jocul va fi suficient de bun. Kotaku subliniază că portarea pe Nintendo Switch ar veni de la Nvizzio Creations, compania care a dezvoltat mediocrul RollerCoaster Tycoon World. Titlul va fi bazat pe RollerCoaster Tycoon Touch, care a avut mai mult succes pe smartphone-uri și păstreaza probabil jocul de bază, dar acest lucru nu este un hit garantat.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, investiția pe bază de strangere de fonduri continuă o serie de strategii neobișnuite de obtinere de bani în cadrul mărcii Atari, ce include de asemenea lansarea unei serii de jocuri retro și o sapca cu difuzoare incorporate.

De ce să nu optezi pentru un crowdfunding convențional, care ar insemna sume mai mici de la fiecare donator, dar ar fi mult mai accesibil pentru fani și nu ar necesita împărțirea profiturilor? Aceasta decizie ar putea sa insemne o încredere mai mică în succesul titlului și că Atari dorește să fie absolut sigură că nu va pierde bani chiar dacă vânzările sunt modeste.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA