Auto Club Revolution – un nou simulator auto gratuit

Now Reading
Auto Club Revolution – un nou simulator auto gratuit


Auto Club Revolution este un nou joc de curse, construit de studioul Eutechnyx Limited în colaborare cu mai mulţi producători de automobile faimoşi (cum ar fi Ford, Chevrolet, BMW, Bentley etc.).

Auto Club Revolution oferă o gamă de peste 50 de modele de bolizi, pe care îi puteţi personaliza şi upgrada după dorinţă în propriul garaj virtual. Toate aceste maşini pot fi folosite în competiţii single şi multiplayer, ce se desfăşoară pe circuite licenţiate.

Cel mai important aspect al jocului este însă natura sa Free-to-play, doritorii având posibilitatea de a încerca Auto Club Revolution complet gratuit. Pentru a juca Auto Club Revolution, accesaţi www.autoclubrevolution.com, înregistraţi-vă un cont şi faceţi click pe butonul „Play Now”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9u32vwFPIrI[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA