Avast Software a lansat suita de aplicaţii antivirus Avast 2014

Now Reading
Avast Software a lansat suita de aplicaţii antivirus Avast 2014


ScreenShot108Pentru ca suntem in perioada in care suitele antivirus isi prezinta noile versiuni iata ca si popularul Avast are o noua versiune. Avast 2014, oferit în variantele Avast Internet Security, Avast Premier, Avast Pro Antivirus şi Avast Antivirus Free 2014, vine cu o listă interesantă de îmbunătăţiri aduse la nivelul interfeţei, viteza motorului de scanare şi securitatea oferită.

Comparată cu ediţia Avast 2013, noua suită antivirus beneficiază de un sistem îmbunătăţit pentru livrarea celor mai noi semnături antivirus, tehnologie DeepScreen pentru gestionarea mai eficientă a fişierelor nerecunoscute, funcţie Cloud Scanning pentru creşterea şanselor de detecţie şi modul îmbunătăţit pentru curăţarea fişierelor infectate.

Ca măsură suplimentară pentru creşterea securităţii, Avast 2014 poate fi configurat pentru a permite numai rularea programelor sigure, a căror provenienţă şi autenticitate este bine cunoscută.

Funcţia RAW Scan primteşte un spor consistent de viteză în cazul anumitor tipuri de fişiere. Spre exemplu, fişierele EXE sunt verificate de aproximativ două ori mai repede, iar pentru fişierele ce conţin mult text (pagini web, script-uri) sporul de viteză comparat cu suita Avast 2013 este de aproximativ 10 ori. Totuşi, sporul de performanţă efectiv poate varia şi în funcţie de tipul mediului de stocare folosit, configuraţiile ce includ dispozitive SSD având cel mai mult de câştigat.


avast-statistic

La capitolul inovaţii avem plugin-ul do-not-track pentru browsere web, realizat folosind tehnologii proprietare Avast ce previn ignorarea acestei comenzi de către serverele web. Modul de activare a funcţiei SafeZone a fost simplificat, încât paginile web pentru tranzacţii electronice sunt deschise automat într-un mediu securizat, cu opţiunea de a comuta oricând la browser-ul normal cu un singur click.

Toate acestea sunt prezentate într-o interfaţă nouă, cu design simplificat şi mai uşor de parcurs, din care avem acces direct la portalul my.avast.com, ce serveşte ca locaţie centrală pentru configurarea tuturor dispozitivelor pe care avem instalată suita Avast 2014.


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA