Avatar urmeaza sa fie transpus si intr-un joc

Now Reading
Avatar urmeaza sa fie transpus si intr-un joc


Publisherul Ubisoft a anunțat că celebrul film Avatar, creat de James Cameron, urmează să beneficieze și de un joc. De producția acestuia se va ocupa studioul Massive Entertainment.

Cei de la Massive Entertainment lucrează alături de Fox Interactive și studioul lui James Cameron, Lightstorm Entertainment. Jocul urmează sa folosească motorul grafic Snowdrop, cel utilizat și în The Division. Ubisoft a declarat că jocul va fi disponibil pe PC și console.

Deși nu a dezvăluit nimic despre poveste, Ubisoft a adăugat că jocul “va continua să extindă și să aprofundeze universul Avatar în moduri inovative și emoționante, alături de filme.”

“Cu puterea motorului Snowdrop al celor de la Massive și pasiunea și concentrarea obsesivă ale echipei, știm că acesta este grupul care să aducă la viață frumusețea și pericolul de pe Pandora”, a declarat Cameron în clipul video care acompaniază anunțul.

PUBLICITATE

Nu au fost oferite date de lansare, un titlu sau detalii despre gameplay, dar ne așteptăm la mai multe detalii în curând.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA