AVIRA FREE ANTIVIRUS

Now Reading
AVIRA FREE ANTIVIRUS


Avira Free Antivirus se recomanda a fi unul din cele mai bune programe ce va ofera protectie gratuita impotriva ultimelor amenintari de virusi, viermi, malware si Troiani. Impreuna cu functia Avira Searchfree Toolbar, nu numai ca iti tine calculatorul curat dar iti ofera si siguranta folosirii PC-ului.

Avira Free Antivirus va ofera protectie in timp real a PC-ului, blocand virusii, Troienii, rootkits si alte amenintari. Cu ajutorul Avira Toolbar, aveti posibilitatea de a pastra confidentiala activitatea voastra pe browsere. Avira Free Antivirus este foarte bun si la capitolul AntiAd/ Anti Spyware, blocand posibilitatea altora de a va spiona activitatea si va scapa de asemenea si de reclamele enervante.

DESCARCA AVIRA FREE ANTIVIRUS


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA