Batman Arkham Knight, un esec total

Now Reading
Batman Arkham Knight, un esec total


Warner Bros pare sa o fi comis-o rau de tot cu noul joc Batman Arkham Knight pe care l-a lansat de curand. Dupa ce initial a retras de pe piata jocul si apoi l-a relansat, acum studioul a anuntat ca va returna banii tuturor celor care sunt nemultumiti de joc.

Jocul a fost lansat in luna iunie a acestui an si multi dintre jucatorii de PC ce au achizionat titlul au invadat forumurile cu plangeri, in general legate de framerate-ul destul de scazut. Daca maximul era de 30 FPS, in unele zone ale jocului acesta ajungea si la 1FPS.

Luand act de aceste plangeri, Warner Bros. a retras de piata jocul, iar timp de 4 luni au lucrat la remedierea problemelor. La 24 de ore dupa  relansarea titlului pentru PC, jucatorii au dat fuga pe pagina de Steam a jocului si pe Reddit pentru a insira problemele de performantă din joc, binecunsocute, de altfel, de  de cei de la Warner Bros., dar lăsate nesoluţionate.

review batman review batman2

Rezulta asadar, ca desi a avut patru luni la dispozitie sa aduca imbunatatiri noului joc, cei de la Warner Bros. nu au fost in stare sa repare aspectele la care au primit critici.


Mai mult decat atat, Warner Bros. s-a lasat pagubasa intr-un final si si-a recunoscut esecul. Intr-un anunt postat pe Steam, publisher-ul le cere scuze jucatorilor pentru ca versiunea de PC a lui Arkham Knight nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor:

“Am lucrat din greu ca sa readucem jocul la standardele pe care le meritati, dar intelegem ca multi dintre voi inca aveti probleme. Oferim o rambursare totala pentru Batman: Arkham Knight, versiunea de PC, pana la sfarsitul lui 2015, indiferent de timpul pe care l-ati petrecut în joc. Puteti, de asemenea, sa cereti si pentru Season Pass, dar doar daca returnati si jocul (nu separat).”

Cei care au achizitionat jocul de pe Steam vor putea sa le solicite celor de la Valve sa le fie returnati banii cheltuiti pe aceasta platforma.

Cu toate ca se recunoaste invinsa, cei de la Warner Bros. promit ca vor depune toate eforturile pentru a remedia problemele inca existente pentru Batman Arkham Knight.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA