BenQ a prezentat cel mai nou monitor de eSports ZOWIE XL2735

Now Reading
BenQ a prezentat cel mai nou monitor de eSports ZOWIE XL2735


BenQ a lansat în cadrul Dreamhack ZOWIE Open Bucuresti 2016 noul monitor eSports XL2735, sub marca ZOWIE by BenQ și a prezentat întreaga gamă de monitoare eSports Zowie.

Fiind sponsorul principal al evenimentului de anul acesta, ZOWIE a susținut performanțele echipelor profesioniste de pe scena principală, punând la dispoziția acestora cele mai performante monitoare de eSports din seria XL, în timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au avut șansa să testeze noul monitor XL2735, precum și gama de periferice eSports de la ZOWIE.

Lansarea noului monitor, demonstrează încă o dată dedicarea companiei pentru piața de eSports, oferind profesioniştilor din domeniul gaming-ului cele mai performante echipamente.

xl2735_regular_front_low-2

XL2735

PUBLICITATE

Noul XL2735 este o adevărată “bestie” ce încorporează cele mai noi tehnologii în materie de optimizare a imaginii și a gameplay-ului. Este un monitor destinat profesioniștilor dar și pasionaților de eSports, ce oferă o diagonală impresionantă de 27” și o rezoluție QHD, pentru a nu se pierde nici un detaliu de joc. Are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh la 144Hz.

xl2735_regular_back_right45_low-1

La fel ca si predecesorul său, include tehnologia Black eQualizer, Color Vibrance și Flicker Free, însă spre deosebire de acesta vine dotat cu noua tehnologie BenQ Dynamic Accuracy, capabilă să optimizează gameplay-ul și să reducă efectele de blur și ghosting ce apar la jocurile cu acțiune rapidă precum CSGO sau Overwatch.

Descoperim aici si o îmbunătățire a design-ului, prin introducerea unor Shield-uri ajustabile, cu rolul de a ajuta jucătorul să se concentreza 100% la gameplay, dar și a unui nou model de S Switch ce permite trecerea rapidă prin diferitele moduri de vizualizare a imaginii presetate.

Vital
Tot în cadrul evenimentului, vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au avut ocazia să testeze cel mai nou produs din gama gear-urilor, noua placă de sunet externă ZOWIE VITAL.

vital_side_headphone_port

Spere deosebire de plăcile de sunet tradiționale, VITAL este un dispozitiv plug and play ce nu necesită drivere. Este o placă de sunet pe USB, cu control touch și amplificare, ce oferă o paletă impresionantă de posibilități, de la modificare sonorului la opțiuni de ajustare bass și treble, precum și dezactivarea/activarea microfonului.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA