Beta Battlefield 4 are o data de lansare

Now Reading
Beta Battlefield 4 are o data de lansare


page4-img3Pentru ca toate jocurile complexe trec printr-o perioada de test final, cei de la EA tocmai au anutat cand va avea loc Beta Battlefield 4.

Data de 29 octombrie reprezinta momentul foarte clar in timp in care noul joc Battlefield isi va impresiona audienta cu o grafica de invidiat pe PC, PS3 si XBOX360. Daca celelalte doua console lansate anul acesta vor ajunge pe piata pana la mijlocul lunii noiembrie, pe data de 19.11.2013, Battlefield 4 va fi jucat la un cu totul alt nivel pe dispozitivele de gaming next-gen.

Incercand sa ne pregateasca pentru ce urmeaza, EA a anuntat o perioada de beta Battlefield 4, care va incepe cu prima zi a lunii octombrie. Anuntul vine de la directorul de operatii al companiei (COO), Peter Moore, si a fost postat pe blogul Electronic Arts. Ca si jocul cateva zile mai tarziu, beta Battlefield 4 va putea fi jucat pe XBOX360, PS3 si PC. Pentru a fi siguri ca va clasificati pentru beta, cea mai rapida metoda este sa aveti o dovada de precomanda a noului joc sau o dovada de precomanda pentru Medal of Honor Warfighter, jocul de anul trecut. Daca va incadrati intr-un dintre cele doua exceptii, automat v-ati clasificat pentru a participa in open beta.

Aparent, dupa o perioada de beta Battlefield 4 exclusiv dedicata celor care au facut efortul unei precomenzi, va exista si o perioada de cateva zile in care oricine se va putea inscrie. Din pacate, nu avem o data de dupa 1 octombrie in care se faca tranzitia de la una la alta.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA