Blizzard anunta lansarea jocului STARCRAFT: REMASTERED

Now Reading
Blizzard anunta lansarea jocului STARCRAFT: REMASTERED


Cei de la Blizzard au anuntat lansarea pe piata a versiunii remasterizate a celebrului joc de strategie Starcraft.

Urmand sa poarte denumirea Starcraft: Remastered, jocul va veni cu o grafica total refacuta. Totodata acesta va oferi suport pentru rezolutii widescreen UHD de pana la 4K, incluzand imbunatatiri vizuale pentru unitati, cladiri si harti.

Pe langa actualizarile aduse la capitolul grafica, versiunea remasterizata a lui Starcraft va beneficia si de muzica si dialoguri complet refacute. Alte imbunatatiri vor consta in noi ilustratii, update pentru matchmaking, cloud saving, harti custom, replay-uri si altele.

„Deși aceste îmbunătățiri vor aduce StarCraft în epoca moderna, gameplay-ul si echilibrul sunt pastrate intacte, pentru o experienta care se va simti identica pentru jucătorii veterani”, se arata intr-o postare de pe blogul celor de la Blizzard.

PUBLICITATE

Pe langa versiunea remastered a lui Starcraft, jucatorii vor primi si expasion pack-ul Brood War, ce va primi un patch care va rezolva bug-uri, posibilitatea de a schimba taste, modul observer, „măsuri moderne împotriva trișării”, și altele.

Pentru moment nu au fost oferite detalii legate de data exacta de lansare a lui Starcraft Remastered, insa este posibil ca titlul sa fie disponibil din aceasta vara.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA