Blocheaza apelurile nedorite cu NQ Call Bocker

Now Reading
Blocheaza apelurile nedorite cu NQ Call Bocker


Daca ati avut un telefon mobil care avea functia de blocare a apelurilor nedorite, odata cu migrarea catre un smartphone , cel mai probabil ati putut observa ca in setarile telefonului nu sunt disponibile astfel de functii.

Din fericire daca aveti nevoie de o aplicatie care sa blocheze apelurile nedorite , magazinul Google Play este generos cu astfel de aplicatii gratuite. Una din aplicatiile ce merita atentia voastra este nq call blocker. Cu o interfata relativ simpla, nq call blocker va ofera posibliitatea de a bloca apeluri nedorite dar si sms-uri. Odata instalata, trebuie sa accesati meniul blacklist.acolo aveti posibilitatea de a adauga numerele de telefon pe care doriti sa le blocati. Fie ca e vorba de o persoana aflata in agenda de telefon, fie din jurnalul de apeluri sau de sms-uri sau un numar nou, pe care il puteti introduce manual.La fel ca si lista neagra, in aplicatie exista si un white list, ceea ce face exact opusul, adica reprezinta lista de numere de telefon ce au voie sa va contacteze.

unnamed2

unnamed

unnamed1
Daca accesati meniul de setari, veti putea observa ca functia de blocare apeluri are mai multe optiuni: puteti bloca apelurile din lista neagra, puteti bloca apelurile venite de la persoanele care nu sunt in agenda telefonului, blocarea tuturor apelurilor cu exceptia numerelor din lista alba. Mai puteti de asemenea sa blocati toate apelurile sau sa le acceptati pe toti. De asemenea, atunci cand blocati apelurile aveti la dispozitie modul in care apelantul blocat va fi blocat. Astfel atunci cand un apel nedorit este primit, aplicatia poate fie sa lase ca numarul de telefon sa sune o singura data si apoi sa inchide apelul, fie sa treaca automat pe silentios telefonul.
Mai aveti la dispozitie si functia de stergere a jurnalului de apeluri si sms-uri si crearea unui spatiu privat in telefon, prin creearea unei parole personale de accesare a jurnalului de apeluri si sms-uri din telefon.

Aplicatia NQ Call Blocker este disponibila gratuit pe Google Play si se poate dovedi utila daca doriti sa scapati de apelurile nedorite.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
75%
L-am avut
25%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA