Browserul Opera a ajuns la versiunea 24

Now Reading
Browserul Opera a ajuns la versiunea 24


Ajuns la versiunea 24, web browser-ul Opera se laudă cu îmbunătăţiri aduse la nivelul interfeţei şi acces la 1000 dintre cele mai populare extensii pentru Google Chrome.

Opera 24 introduce optimizări pentru redarea mai clară a interfeţei pe ecrane cu densitate mare de afişare, respectiv funcţie pentru vizualizarea de miniaturi reprezentând conţinutul tab-urilor, afişate la trecerea cursorului peste lista prezentă deasupra barei de adrese. Astfel, utilizatorii pot inspecta tab-urile active fără să părăsească pagina afişată deja pe ecran.

Migrat anul trecut la motorul de randare Chromium pentru a îmbunătăţi compatibilitatea cu diverse website-uri, Opera a rămas practic fără extensii, colecţia trebuind refăcută de la zero adaptând extensii lansate iniţial pentru web browser-ul Chrome. Pentru a uşura munca dezvoltatorilor, Opera Software a pus la dispoziţie un program de conversie, documente explicative, respectiv canale de comunicaţie directă pentru soluţionarea rapidă a problemelor apărute.

În prezent, catalogul de extensii pentru Opera 24 numără peste 1000 selecţii, suficient pentru a reda web browser-ului o bună parte din funcţionalitatea pierdută anul trecut.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA