Brushes aplicatia de editare foto pentru iPhone

Now Reading
Brushes aplicatia de editare foto pentru iPhone


Ecranele capacitive nu sunt recunoscute drept cele mai bune pânze pentru pictură, nici cele mai bune foi pentru desen, dar aplicaţia Brushes împreună cu o mână talentată pot dovedi contrariul.

Igor Cheban este cel care creează artă pe iPhone sau iPad folosind talentul şi o aplicaţie din App Store, notează „The Next Web“. În general, imortalizează animale în diverse situaţii, dar contul său de Instagram mai este şi gazda unor desene peste poze. Fiecare lucrare a sa necesită câteva ore pentru a fi finalizată, timp în care tot demersul artistic se desfăşoară pe ecranul de 3,5 inci al iPhone.

Cheban se semnează online cu numele icheban. Sub acest pseudonim şi-a promovat lucrările pe Reddit şi, după cum afirmă într-un comentariu, a primit un iPad gratuit pentru a-şi duce arta şi pe tabletele Apple. El are, în colecţia sa, un desen realizat pe tabletă, dar aceasta nu era a lui şi a fost vândută între timp.

Aplicaţia pe care a folosit-o la desenele de până acum se numeşte Brushes şi este disponibilă în magazinul de aplicaţii al Apple. Aceasta oferă mai multe tipuri de pensule, poate muta schiţele între dispozitive – vine pe iPad, iPhone şi iPod Touch, toate cu iOS 5.1 sau mai nou – şi este gratuită. Layer-erele, însă, vin la un preţ de 3 dolari.

Sursa: Adevarul.ro


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MyG1eGh3C8M[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA