Burnout 3 va avea o continuare

Now Reading
Burnout 3 va avea o continuare


Fanii seriei de jocuri Burnout au motive de bucurie. Cofondatorii studioului Criterion Games, au anunțat că lucrează la un nou joc al seriei.

Din pacate jocul nu va purta denumirea Burnout, pentru ca de acest proiect se ocupa Alex Ward si Fiona Sperry, care au parasit Criterion inca din 2014 pentru a pune pe picioare Three Fields Entertainment. La momentul plecarii lor cei doi au renuntat si la drepturile de autor pentru seria Burnout.

Datorita cererii ridicate din partea fanilor, cei doi s-au decis sa creeze un succesor pentru celebra serie.

In cadrul unei serii de postrari pe retelele de socializare, cei doi au declarat:

PUBLICITATE

“Primul nostru joc este unul multiplayer sportiv. Sosește în primăvara lui 2016. Apoi facem un joc de condus. Ce tip de joc de condus întrebați? Un succesor spiritual. Viteză. Trafic. Ciocniri. Multe, multe ciocniri.”

burnout310

Ultimul titlu din seria Burnout – Burnout Paradise – a fost lansat în 2008, fiind al cincilea din serie. Sursa de inspiratie pentru joc pare sa fie Burnout 3: Takedown, joc văzut ca fiind cel mai bun dintre ele.

Cei de la Criterion, au anuntat inca de la E3 2014 ca lucreaza la propriul joc care implica masini, curse și VR.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA