Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer gratuit in acest week-end

Now Reading
Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer gratuit in acest week-end


Incepand de astazi si pana pe 22 februarie utilizatorii de pe Steam vor putea juca in mod gratuitCall of Duty: Advanced Warfare, modul multiplayer.

Versiunea gratuita include o varietate de moduri pe toate cele 13 harti disponibile in modul multiplayer, potrivit unui anunt postat pe site-ul Call of Duty. Progresul obtinut pe intreg parcursul week-endului va fi apoi transferat in versiunea completa a jocului Call of Duty: Advanced Warfare, daca te decizi sa il achizitionezi. Mai mult decat atat, versiunea standard dar si cea digitala beneficiaza si ele de reduceri.

Jucatorii de PC sunt de asemenea in asteptarea DLC-ului Advanced Warfare Havoc, care va fi disonibil pe platforma pe data de 26 februarie.

Call of Duty: Advanced Warfare duce jucatorii spre o experienta originala care pare rupta din titlurile de stiri ale viitorului, imaginand un viitor in care tehnologia si tactica au evoluat si au intrat intr-o noua era de combat, ducand franciza jocului mai departe.

PUBLICITATE

Actiunea se petrece in anul 2054, anul in care apare o companie militara privata (CMP), care detine puterea de salvare a omenirii ce se chinuie sa isi revina dupa atacurile globale suferite asupra  structurii militare si infrastructurii. Tu esti soldatul avansat. Avand noi abilitati date de costumul de tip exoschelet de ultima generatie, cu tehnologie avansata si echipament high-tech, jucatorii intra in randurile unitatii specializate de soldati de elita cu obiectivul de a restabili ordinea intr-o lume macinata de razboi.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bj3-RsyJKfA[/youtube]

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA