Call of Juarez: Gunslinger – primul trailer oficial si noi imagini

Now Reading
Call of Juarez: Gunslinger – primul trailer oficial si noi imagini


call-of-juarez-gunslinger-1354813După cum a fost promis, Ubisoft şi Techland au lansat primul trailer oficial din viitorul Call of Juarez: Gunslinger, realizat cu ajutorul secvenţelor capturate direct din joc. De asemenea, au fost publicate noi imagini din Gunslinger.

Call of Juarez: Gunslinger se întoarce la originile seriei, acţiunea urmând să aibă loc din nou în Vestul Sălbatic. Jucătorii vor avea ocazia să intre în pielea lui Silus Greaves, un vânător de recompense care va avea ocazia să se confrunte cu unii dintre cei mai temuţi nelegiuţi ai acelei perioade: John Wesley Hardin, Billy The Kid, Jesse James etc.

Spre deosebire de predecesorii săi, Call of Juarez: Gunslinger va fi distribuit exclusiv în regim digital, jocul fiind aşteptat pe Xbox Live (Xbox 360), PlayStation Network (PS3) şi PC în cursul acestui an.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA