Camerele Logitech Circle au suport pentru Google Assistant si Chromecast

Now Reading
Camerele Logitech Circle au suport pentru Google Assistant si Chromecast


Camerele Logitech Circle pot face de astăzi câteva trucuri noi cu ajutorul unor tehnologii dezvoltate de Google. Subsidiara companiei Alphabet, Nest a prezentat recent la un eveniment hardware unele caracteristici noi care se conectează la ecosistemul Google. Compania a demonstrat abilitatea de a transmite stream-urile camerei video la un dispozitiv Chromecast, iar acum Logitech poate face același lucru cu Circle si Circle 2.

Daca detineti o camera Logitech si vreti sa profitati de o noile capabilitati tehnice va trebui să vă conectați in contul Circle, în setările asistentului (sau Google Home) pentru activarea Asistentului. Logitech spune că puteti sa va adresati camarei folosind numele, dar cel mai probabil, de fapt, va trebui sa asezati camera video cu ajutorul Asistentului Google pentru a putea sa efectuati comenzi.

Odata ce ati terminat de configurat camera Circle puteti sa ii solicitati Asistentului Digital sa afiseze imaginile de pe camera pe un alt dispozitiv compatibil cu Chromecast. Această caracteristică funcționează cu toate camerele Logitech Circle, inclusiv cu versiunea originala și cu cele noi din seria Circle 2 cu fir / fără fir. Integrarea asistentului este disponibilă deja în SUA și va fi extinsa în alte regiuni “în curând”.

“Am colaborat cu Google pentru a trasnforma securitatea la domiciliu intr-una mai inteligentă și chiar mai ușor de accesat”, a declarat Vincent Borel, director la Logitech. “Logitech Circle 2 se integrează perfect cu asistentul tău favorit de voce, indiferent dacă ești departe de dispozitivul tău mobil și vrei pur și simplu să verifici cine e la ușă sau daca doriti să urmăriti  direct imaginile captate de camera pe un ecran mai mare. Cea mai nouă integrare cu Asistentul Google îmbunătățește experiența camerei de securitate Circle 2 “.

PUBLICITATE

Această ultima integrare cu Google Assistant funcționează pe toate camerele Circle 2 (fără fir sau cu fir), precum și pe prima generație a Logi Circle, permițându-vă să vizionați videoclipuri live cu ceea ce se întâmplă în interiorul și în jurul casei dvs. direct pe televizor.

Logitech Circle 2 și integrarea Google Assistant vor continua să evolueze, astfel încât oamenii să aibă întotdeauna acces la cele mai recente caracteristici ale smartphone-urilor și la experiențele vocale pe care le iubesc. Pentru a afla mai multe despre modul în care puteți începe să utilizați Asistentul Google pentru a vă controla dispozitivele Logitech Circle dar și  despre experiența de securitate inteligentă la domiciliu, puteti vizita site-ul producatorului.

Logitech Circle 2 este un sistem de supraveghere compus din patru senzori video (poate mai mult, în funcție de modul în care îl configurați). Este destinat a fi cablat și poate fi folosit si fără fir, montat pe pereți și ferestre, și folosit oricum doriți. Singurul dezavantaj este că va trebui să cumpărați părțile potrivite pentru al transforma într-un fel de aparat de fotografiat pe care îl căutați – și există o mulțime de părți diferite.

De unul singur, dispozitivul Circle 2 este surprinzător de mic. Arata ca un disc de culoare neagră ce incorporeaza o cameră de 180 de grade pe o parte și un conector inteligent pe spate. Camera foto de 180 de grade este grozavă, deoarece permite unei singure camere să monitorizeze o zonă foarte largă. Conectorul inteligent este cel ce permite camerei să se transforme in forme diferite.

Produsul nu este destinat să fie folosit doar ca un mic disc – de fapt, nu poate fi. El trebuie asociat cu un suport de montare pe perete, un suport pentru baterie, un suport de montare pe fereastră sau un suport care intră direct într-o priză. Va trebui sa atașați cel putin un suport pentru a-l pune in actiune.

Caracteristici principale Circle 2:

  • Vizualizare video Full HD, la rezolutie  1080p și viziune nocturnă cu obiectiv de 180 de grade
  • Alerte inteligente
  • Filtrare avansată a mișcărilor – identifică și înregistrează activitatea de mișcare relevantă, astfel încât să puteți supraveghea vizitatorii nedoriti fără a sorta orele de sortare prin imagini video
  • Smart Time-lapse Day Brief – Recapituleaza momentele importante din ultimele 24 de ore de acasă într-un rezumat de 30 de secunde
  • Difuzor si receptor audio: Difuzoruk încorporat și microfonul va permite să vorbiți cu animalul dvs. de companie atunci când aparatul  este amplasat în interior. Puteti sa comunicati cu postasul sau curierul daca Circle 2 este montat la usa
  • Streaming nelimitat, camere foto și utilizatori – Accesați înregistrările video oricând. Un cont, camere nelimitate conectate și mai mulți utilizatori
  • Secure Cloud Storage – Acces gratuit la 24 de ore de înregistrare video stocate în siguranță în cloud-ul dvs. privat sau alegeți unul dintre planurile de abonament Circle Safe pentru o stocare suplimentară
  • Integrare cu serviciile Logitech POP, Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant

In Romania dispozitivul are preturi de 899 de lei pentru versiunea cu fir si de 999 de lei pentru cea Wireless. Pentru a achizitiona accesorii destinate camerei (precum suport de montare pe geam, perete sau priza) va trebui sa scoateti din buzunar pana la 275 de lei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA