Canale TV Online – Acces gratuit si legal la zeci de posturi
In aceasta pagina puteti regasi canale tv ce ofera transmisiune online legala a programelor lor tv. Aceasta pagina nu contine decat link-uri catre streamuri oficiale si nu promoveaza servicii ilegale ce incalca drepturi de transmisie.

Pentru vizionarea online a acestor canale tv nu veti avea nevoie de instalarea unor playere dedicate. Veti avea nevoie de conturi pe unul din serviciile: Digi Online (RCS-RDS), Orange, Vodafone TV, Orange TV Connect, Antena Play sau Voyo. In unele cazuri accesul online la aceste canale tv este gratuit, fara sa fie nevoie de un cont iar in alte cazuri va este solicitat un cont.

De regula, primul link duce catre streamul live oferit de post. Exista un numar de peste 90 de canale tv ce va ofera streaming online, fara costuri suplimentare direct pe site-urile lor. In unele cazuri va este solicitat un simplu cont gratuit, puteti folosi un cont de Facebook sau de Google. Din cele peste 60 de canale tv online, majoritatea au player direct integrat, fara sa fie nevoie de alti pasi.

ATENTIE: in marea majoritate a cazurilor streamul online pentru aceste canale ce transmit live poate fi blocat exclusiv pe teritoriul Romaniei/ UE.

Puteti urmari canalele tv de mai jos in mod online folosind si aplicatii dedicate pentru Android si iOS precum : Digi Online, Orange TV Connect, Orange TV GO, Film Box Live. Accesul la servicii este disponibil si pe laptop/pc.

Pentru modalitatea de activare a serviciilor DigiOnline, Antena Play, Orange TV Go, Vodafone TV, Orange TV Connect, va trebui sa va adresati operatorilor telecom/furnizori. [detalii mai jos]

GENERALE

STIRI

REGIONAL & INFORMATIV

LIFESTYLE

FILME SI SERIALE

RAKUTEN LIVE TV

SPORT

MUZICA

DOCUMENTARE

COPII

RELIGIE

STIRI STRAINE
INFORMATII UTILE DACA DORITI SA URMARITI ONLINE CANALE TV SI SUNTETI ABONAT LA UN OPERATOR TELECOM SAU DORITI SA CONTRACTATI SERVICII NOI.

CUM ACCESEZI TVR+

Serviciul postului public de televiziune este disponibil in mod gratuit fara sa fie nevoie de creearea unui cont. Serviciul este disponibil in broswer.

CUM ACCESEZI DIGI ONLINE

Serviciul Digi Online este disponibil clientilor RCS-RDS, Digi Mobil. Acesta este disponibil gratuit pentru clientii Digi Romania si poate fi activat din contul de client. Clientii DIGI vor trebui sa accese pagina de Servicii, sa selecteze Digi Online si sa isi creeze un numar de utilzator si o parola. Accesul la canale este strict legat de extraoptiunile existente. (Spre exemplu pentru a urmari canalele HBO sau Film Now trebuie sa aveti activate aceste extraoptiuni in sectiunea TV). Serviciul este disponibil in browser sau prin aplicatiile dedicate pentru smartphone.

CUM ACCESEZI SERVICIUL ORANGE TV GO

Serviciul Orange TV Go este disponibil pentru abonatii Orange ce au contractat servicii de abonament  Orange Me, Orange Net, Orange Pro sau prin abonamentele Orange Home TV prin cablu sau prin satelit. Poti de asemenea sa activezi serviciul in mod separat prin contractarea unui abonament Orange TV GO: Optiunea Local HD GO costa 2 euro pe luna si ofera acces la 27 de canale tv. Optiunea World HD Go iti ofera acces la 58 de canale pentru 3,5 euro pe luna iar optiunea Family GO HD costa 4,5 euro pe luna si ofera acces la 87 de canale tv. Gasesti mai multe informatii aici. Serviciul este disponibil in broswer sau prin aplicatiile dedicate pentru smartphone sau smart tv.

CUM ACCESEZI VODAFONE TV

Serviciul Vodafone TV a inlocuit fostul serviciu Horizon GO si integreaza continut LIVE TV si on demand de la servicii partenere. Accesul la grila completa de posturi TV este disponibil doar pentru abonatii la servicii fixe in timp ce abonatii la servicii mobile au incluse, in functie de abonament, un numar limitat de canale TV. In oricare dintre cazuri, autentificarea pe serviciu se face cu numele de utilizator si parola MyVodafone. Pentru detalii legate de serviciul Vodafone TV pe PC sau serviciul GO pentru tableta sau smartphone, acceseaza aceasta pagina.

CUM ACCESEZI Orange TV Connect

Serviciul Orange TV Connect este fostul serviciu Telekom TV care trece prin mai multe schimbari dupa finalizarea achizitiei Orange a serviciilor fixe oferite de Telekom. Pentru detalii  sau lamuriri cu privire la contractarea serviciului va trebui sa va adresati operatorului.

CUM ACCESEZI PLATFORMA FILM BOX+

Serviciul Film BOX+ este disponibil contra cost la un pret lunar de 20 de lei/luna. Exista aplicatii dedicate pentru smartphone, smart tv sau puteti accesa versiunea de browser.

CUM ACCESEZI ANTENA PLAY

Serviciul la cerere Antena Play este disponibil contra cost, la un pret de 8 euro pe luna. Serviciul poate fi accesat atat pe laptop/pc, cat si prin aplicatii dedicate pentru smartphone si smart tv.

CUM ACCESEZI VOYO

Platforma de conținut video la cerere Voyo este disponibilă pe bază de abonament și oferă acces la canalele PRO TV, ACASA, ACASA GOLD, PRO ARENA și PRO Cinema, serialele și emisiunile tv difuzate la posturile menționate dar și conținut premium, precum filme și seriale sau conținut. Costul unui abonament lunar este de 4,76 euro.

Pentru sesizari, sugestii si alte completari folositi formularul de comentarii !

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Conținutul este gratuit, munca noastră nu !

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Ne sustinem activitatea prin afisarea de reclame pe acest website. Pentru a accesa continutul te rugam sa dezactivezi pluginul Adblock folosit sau sa ne adaugi pe lista de exceptii.

adblock