Canon Powershot SX720 HS, o camera extrem de subtire

Now Reading
Canon Powershot SX720 HS, o camera extrem de subtire


Canon a lansat la începutul lunii februarie modelul PowerShot SX720 HS, cea mai puternică și subțire cameră foto cu superzoom de până acum. Alăturându-se seriei PowerShot SX pentru călătorii, noul model îmbină un senzor CMOS de 20,3 MP, cu sistemul HS de la Canon alimentat de procesorul DIGIC 6 ce livrează cadre și filme Full HD uluitoare, chiar și atunci când lumina este precară – la răsărit sau apus de soare.

Construită în jurul unui zoom optic 40x grandangular (24-960mm), cu ZoomPlus de 80x, camera foto ușoară de buzunar are un corp de doar 35,6mm grosime, fiind partenerul de drum perfect pentru a surprinde orice acțiune, atât în plan apropiat cât și depărtat. Atunci când călătoriți cu prietenii, puteți face o fotografie de grup în fața unui peisaj minunat cu ajutorul funcției Advanced Zoom Framing Assist, care face zoom inteligent pentru a vă compune poza în funcție de numărul de persoane din cadru. Apoi, când vă decideți să vă mutați în alt loc, funcția Intelligent Image Stabilizer a modelului PowerShot SX720 HS se va adapta continuu, pentru a vă asigura imagini de cea mai bună calitate, chiar dacă terenul de sub picioare este accidentat.

Cu o singură atingere de buton vă puteți aminti momentele care v-au tăiat respirația, în cadrul unor filme Full HD realiste, de până la 60p, în format MP4. Funcția Dynamic IS de la Canon, îmbinată cu Auto Level, vă oferă imagini stabile chiar și în mișcare rapidă sau când filmați din unghiuri dificile, corectând pe cinci axe tremurul camerei. Dacă vă doriți doar un moment din acțiune, folosiți funcția Short Clip Movie – puteți alege să filmați clipuri de patru, cinci sau șase secunde, cu o varietate de opțiuni de redare, inclusiv cu încetinitorul sau la viteză dublă. Pentru un nivel și mai mare de control manual, puteți utiliza funcția MF Peaking, pentru a obține o focalizare perfectă în fotografii și filme.

Canon-PowerShot-SX720-HS-2-665x443

A fi creativ din mers este ușor, datorită modului Creative Shot – când este activat, PowerShot SX720 HS va crea automat cinci versiuni ale imaginii dvs., având aplicate diferite filtre și efecte. Camera foto poate și să editeze poveștile voastre speciale într-un album video memorabil, prin modul Story Highlights – care vă permite să revedeți și să partajați cu ușurință amintirile de călătorie, fără a mai fi nevoie să le editați.

PUBLICITATE

Prin Dynamic NFC și Wi-Fi puteți partaja cu ușurință minunile lumii cu cei care contează cel mai mult. E suficient sa atingeți camera foto pentru a o asocia cu un smartphone compatibil sau cu Connect Station CS100, sau apăsați butonul Wi-Fi pentru a accesa funcționalitatea Wi-Fi, pentru a partaja și a face back-up de imagini pe alte dispozitive conectate. Funcția Image Sync vă permite să vă arhivați fotografiile de călătorie, încărcând imaginile pe o varietate de servicii de cloud, inclusiv Canon irista – platforma de cloud care vă permite să salvați automat imagini și să eliberați spațiu de stocare pe camera foto, precum și să creați galerii pe care să le partajați cu prietenii și familia. În timpul fotografierii și filmării puteți de asemenea să controlați camera de la distanță, wireless, prin intermediul unui smartphone, astfel încât să puteți surprinde un grup de suricate sau eleganța unor flamingi fără a-i deranja.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA