Caption, aplicatia ce te ajuta sa gasesti foarte usor subtitrari pentru filme

Now Reading
Caption, aplicatia ce te ajuta sa gasesti foarte usor subtitrari pentru filme


Daca esti pasionat de filme sau seriale si obisnuiesti sa urmaresti astfel de titluri pe PC sau laptop si ai un player ce nu te ajuta la descarcarea de subtitrari, Caption se poate dovedi o aplicatie extrem de utila.

Dezvoltata de programatorul olandez Giel Cobben, Caption este o aplicatie versatila pentru desktop ce iti permite sa cauti si sa descarci subtitrarile corecte pentru orice film sau serial tv pe care vreti sa il urmariti. Ceea ce este si mai interesant este ca aplicatia va redenumi automat fisierul text pentru a se potrivi cu fisierul video, astfel incat aceasta sa fie afisata implicit in momentul redarii.

Aplicatia Caption include si o functie drag and drop, pentru a gasi subtitrarea potrivita pentru filmul sau serialul rulat. Tot ce trebuie sa faceti dupa ce gasiti subtitrarea dorita e sa dati play filmului iar acesta va rula cu subtitrarea gata incorporata.

Si mai important este ca aplicatia Caption include si suport pentru mai multe limbi, putand sa gasiti subtitrari in limba locala.

PUBLICITATE

Pentru moment aplicatia este disponibila pentru sistemele de operare macOS urmand ca in curand sa fie disponibila si o versiune pentru sistemele de operare Windows. Programatorii ce vor sa isi aduca contributia la proiect pot sa faca acest lucru pe pagina de Github.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA