Cat de popular este servicul Uber in Romania

Now Reading
Cat de popular este servicul Uber in Romania


Lansat pe piață din Romania la începutul acestui an uberX, primul serviciu de ridesharing al companiei Uber s-a bucurat de un succes neașteptat.

“Platforma inovatoare Uber conectează în timp real șoferii cu pasagerii, prin simpla atingere a unui buton. Indiferent dacă este folosit în interes de serviciu sau doar pentru a ieși cu prietenii în oraș, uberX reprezintă o variantă accesibilă, sigură și de încredere prin care oamenii se pot deplasa prin oraș. Folosind platforma, șoferii înregistrați își pot valorifica mai bine mașinile, contribuind, în același timp, la îmbunătățirea mobilității urbane din București”, se arăta în comunicatul de presă dat publicitătii cu ocazia lansării serviciului.

In nouă luni de zile serviciul UberX a avut parte de un succes neașteptat, potrivit reprezenanților companiei.

„De la lansarea din februarie şi până acum am asistat la o creştere foarte mare a numărului de utilizatori, înregistrând zeci de mii de curse efectuate în fiecare săptămână. Suntem cu adevărat impresionaţi de răs­pun­sul pozitiv al utilizatorilor şi al şoferilor parteneri din oraş. Am primit însă şi numeroase mesaje de la bucureşteni care îşi doresc o variantă de lux a ser­vi­­ciului“, a declarat Nicoleta Schro­e­der, director general al Uber România.


uber_INDY_uberSELECT-launch_blog-header_700x300_r1

Ca urmare a acestui lucru, start-up-ul american Uber a decis să lanseaze serviciul premium UberSELECT şi în România, în condiţiile în care în decurs de circa nouă luni de la intrarea pe piaţa locală, compania a ajuns să intermedieze zeci de mii de curse pe săptămână.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA