Cati utilizatori au facut trecerea la noul sistem de operare iOS 12 ?

Now Reading
Cati utilizatori au facut trecerea la noul sistem de operare iOS 12 ?


Mai mult de jumătate din toate dispozitivele iPhone, iPad și iPod rulează iOS 12, cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil al Apple, la doar trei săptămâni de la lansarea sistemului de operare. Oamenii au adoptat iOS 12 mai repede decât predecesorul său. A durat 50 de zile – cam de două ori mai mult – pentru ca iOS 11 să ajungă la 50% din dispozitive.

Reticența relativă de a actualiza iOS 11 și, ulterior, renuntarea rapidă la aceasta versiune, a fost probabil rezultatul faptului că este un sistem de operare notoriu pentru bug-uri. Apple a trebuit să lanseze rapid actualizări pentru a rezolva erorile de securitate și o problemă de autocorectare enervantă în câteva luni de la lansarea iOS 11. Pe tot parcursul ciclului, compania a trebuit să corecteze totul, de la funcționarea defecțiunilor la microfon, la o problemă cu functionarea ecranului iPhone-urilor.

În schimb, Apple a făcut un efort concertat cu iOS 12 pentru a adăuga stabilitate și pentru a îmbunătăți performanța iPhone-urilor mai vechi mai degbara decât de a introduce caracteristici inutile. Asadar, atata timp cat un utilizator nu trebuie sa isi faca grija ca o actualizare accidentală va distruge funcționalitatea dispozitivului, sunt de fapt dispuși să o descarce.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA