Cel mai recent smartphone Android One seamana cu un update al lui iPhone 5C

Now Reading
Cel mai recent smartphone Android One seamana cu un update al lui iPhone 5C


Va mai aduceti aminte de iPhone 5C ? Apple a incercat sa faca un telefon cu carcasa din plastic pentru a oferi un telefon ieftin dar acesta nu a rezistat mult pe piata. Telefonul Sharp S3 Android One pare să ia preia stilul experimentului Apple, aducand câteva îmbunătățiri.

Android One S3 costă 32.400 de yeni (aproximativ 300 dolari), fiind mai mult un telefon mid-range de budget, iPhone 5C fiind de fapt un telefon mult mai scump. Telefonul este de asemenea mai mare, cu un ecran LCD IGZO de 5 inci cu rezoluție de 1080p. Restul specificațiilor sunt neinspirate, în cel mai bun caz – un procesor Snapdragon 430, 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă, cu o baterie de 2.700 mAh.

Pe partea software, Android One S3 este livrat cu Android Oreo, iar faptul că face parte din programul Google One Android ar trebui să însemne că este liber de aplicatii bloatware nedorite, și primeste actualizări software.

android one sharp s3

Și în timp ce cea mai mare parte a hardware-ului nu te da pe spate, există câteva aspecte interesante. Android One S3 este evaluat cu IP68 pentru rezistența la apă și praf, ceea ce reprezintă un plus mare și de asemenea se încarcă printr-un port USB-C, ceea ce este încă, din păcate, rar pe telefoanele din acest interval de prețuri. Și, bineînțeles, există o gamă de carcase pastelate netede, care nu pot ajuta decât să aducă în minte experimentul Apple iPhone 5C.

PUBLICITATE

Dispozitivul Sharp Android One S3 este disponibil numai în Japonia prin intermediul operatorului de telefonie mobilă Y!


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA