Cele mai asteptate jocuri pentru Playstation VR in 2018

Now Reading
Cele mai asteptate jocuri pentru Playstation VR in 2018


Playstation a publicat o listă de jocuri pentru Playstation VR care urmează să fie lansate în 2018 iar multi jucatori sunt deja entuziasmați.

Am facut pentru voi o lista, am cautat pe internet detalii despre fiecare joc și am compilat o listă cu ce credem noi car fi cele mai bune dintre cele mai bune. Dacă vă plac jocurile VR, verificați lista de mai jos și intrați în clubul celor care abia asteapta lansarea lor.

Moss
Bravo Team
Golem
The American Dream
Ariel
Quar Infernal Machines

Moss – lansare in februarie

Suntem siguri că toată lumea a așteptat jocul Moss de când a fost anunțat. Acum, dezvoltatorii de la Polyarc au anunțat că vor lansa titlul în februarie 2018 și acesta este disponibil pentru precomenzi acum la prețul de 29,99 USD!

PUBLICITATE

Această experiență adorabilă vă va duce într-o pădure minunată, unde veți ajuta un prieten blond să-și atingă obiectivele, completând puzzle-uri diferite pe măsură ce mergeți. Deci, dragă, e timpul să ne strângem din nou – o nouva aventura ne asteapta!

Bravo Team: 6 martie

“Pe locuri, tintiti ….impuscati!” în acest joc militar pentru realitatea virtuală. Folositi dispozitivul de control al consolei PlayStation pentru a vă împușca dușmanii și pentru a vă proteja tovarășii. Bravo Team a fost dezvoltat de către Supermassive Games, care a stabilit data de lansare pentru 6 martie 2018.

Golem

Dezvoltatorul independent Highwire lansează un joc numit Golem pe PlayStation VR cândva în 2018. Dacă trailerul unui teren mistic unde magia se întâlnește cu săpăturile pentru ruine în deșert nu este suficient pentru a vă captiva, poate această parte va reusi. Marty O’Donnell, compozitorul muzical pentru jocuri ca Halo and Destiny, a fost responsabil de coloana sonoră a titlului. În plus, a participat și Jaime Griesemer, care a fost designer de jocuri pentru aceleași titluri, precum și alte titluri populare precum Infamous. Prin puterile lor combinate, sunt sigur că ne vor aduce o experiență care va fi absolut fascinantă.

American Dream

Evident, nu există nici o modalitate de a mânca o gogoșă, după standardul american. Mai mult decât atât, singura modalitate de a învăța matematica este să trageți numerele din cărțile dvs. de joc. Siguranța armelor nu este ceva ce învățati în acest jo.

Indiferent dacă dorești să trăiești viața pe care lumea o consideră America sau vrei să joci un joc distractiv de fotografiere, The American Dream este potrivit pentru tine.

Ariel

Supraviețuirea și tot ceea ce este nevoie pentru a face acest lucru este cheia existenței. Ar putea fi ceva greu de făcut atunci când sunteți blocați pe o stație spațială cu resurse limitate. Acest joc va necesita o strategie pentru a finaliza misiunea, și vă va testa cu siguranță pregatirea. Ariel va oferi obstacole în calea sănătății, a apei, a alimentelor, a aerului și chiar a vremii. De menționat sunt și niște monștrii străini care te vâneaza. Indiferent dacă nisa dvs. este în roleplay, supraviețuire, fotografiere, sau sci-fi, cu siguranță jocul este unul interesant.e.

Quar Infernal Machines: începutul anului 2018

În timp ce grafica lui Quar nu este la fel de super-fantezista ca și celelalte titluri anticipate, aspectul jocului va atrage. E ca un joc in care modul de strategie Dragon Age Inquisition se intalneste cu Call of Duty într-o colaborare interesantă. Dezvoltatorii de la Steel Wool Studios lansează Quar pe PlayStation VR cândva la începutul anului 2018.

Ce titlu ti-a atras atentia cel mai mult ?


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA