Chrome OS 69 vine cu un nou look si suport pentru aplicatii Linux

Now Reading
Chrome OS 69 vine cu un nou look si suport pentru aplicatii Linux


Dupa ce browserul Google Chrome a primit un makeover, Chrome OS se transformă si el… și este vorba despre mai mult decât paritatea de caracteristici. Google a lansat actualizarea sistemului de operare Chrome OS 69, care introduce actualizările vizuale ale material design, alături de câteva caracteristici care ar putea face Chromebookul tău sa fie mai atractiv.

În special, acum există suport pentru rularea aplicațiilor Linux. Veți avea nevoie de un dispozitiv compatibil (de la Acer, ASUS, HP, Lenovo, Samsung și Google în sine). Aceasta caracteristica ar putea fi puțin mai utilă dacă doriți să rulați o aplicație convențională de pe desktop sau un terminal cu ajutorul unei linii de comandă fără a trece la alt PC sau la un mediu virtual.

chrome os 69 linux

Noul software adaugă, de asemenea, modul de lumină de noapte de lungă durată pentru a ușura vederea la sfârșitul zilei. Dictarea vocală este disponibilă acum în orice câmp de text și există o interfață nouă de fișiere care poate accesa fișierele Play și Team Drives. Veți avea chiar acces rapid la emoji, în cazul în care doriti sa le folositi în cadrul unei conversații.

Noutati introduse fac ca Chrome OS sa fi crescut puțin – în special pentru persoanele care si-au dorit mai mult decât Android și aplicații web pe un Chromebook.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA