Cine sunt primii miliardari in monede virtuale Bitcoin

Now Reading
Cine sunt primii miliardari in monede virtuale Bitcoin


Antreprenorii Tyler și Cameron Winklevoss, doi frati gemeni, care au pariat 11 milioane de dolari pe cresterea monedei virtuale in 2011 au ajuns acum miliardari.

Bitcoin a suferit săptămâna trecută scăderi mari ale prețurilor, dar a revenit pe crestere pe parcursul week-end-ului. Moneda digitală a atins un nou record de 11.826,76 dolari, potrivit datelor detinute de Markets Insider, depășind valoarea maximă a acesteia de aproximativ 11.300 de dolari.

Moneda digitală a a trecut din nou pe crestere dupa ce duminica a atins cel mai inalt nivel al sau. Începând cu ora 8.05 a.m. GMT (3.05 a.m. ET), bitcoinul a crescut cu 2,79% față de dolar la 11 554,83 dolari.

Creșterea monedei digitale Bitcoin vine pe fondul interesului continuu pentru aceasta atât de la investitorii obișnuiți, cât și de la instituții. Săptămâna trecută s-a vehiculat informatia ca operatorul Bursei de Valori Nasdaq ar putea urma modelul grupului rival CME cu privire la lansarea de contracte viitoare in aceasta moneda, un semn că investitorii profesioniști iau din ce în ce mai mult in serios aceasta moneda.

PUBLICITATE

Investitorii sunt atrași de promisiunea câștigurilor mari. The Telegraph a raportat în weekend că gemenii Winklevoss, care l-au dat în judecată pe Mark Zuckerberg spunând că a furat ideea retelei de socializare Facebook de la ei, sunt acum primii miliardari din lume in bitcoin.

Fostii canotori olimpici, Cameron si Tyler Winklevoss au dezvaluit in 2013 ca detin o suma de 11 milioane de dolari in monede bitcoin. Creșterea fulminanta a criptomonedei de la acel moment si pana in prezent este de peste 10.000%. In momentul de fata acest lucru inseamna ca cei doi au o investite de peste 1 miliar de dolari. Gemenii Winklevoss sunt printre primii care au investit timpuriu in moneda digitala.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
100%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA