Cloak, aplicatia antisociala

Now Reading
Cloak, aplicatia antisociala


Socializarea prin intermediul online-ului este gaselnita care ar trebui sa ne faca sa nu ne simtim singuri, sub orice forma am resimti singuratea aceasta.

Milioane de fotografii, check-in-uri si mesaje ne fac sa avem tot timpul pe cineva aproape, numai ca acest lucru devine uneori pe cat de placut, pe atat de apasator. Si aici apar aplicatiile care, poate veti zambi citind asta, va ajuta sa va feriti de prietenii sau contactele pe care le aveti.

Cloak, caci despre ea este vorba, se foloseste de datele publice puse la dispozitie de Instagram si Foursquare pentru a determina unde se afla persoanele pe care pe care le cunoasteti. Utilizatorii pot alege sa primeasca o notificare in acest sens, una care-i va ajuta, desigur…sa evite acel loc.

335686_1280

Este, am spune, ultima moda a aplicatiilor anti-sociale. In descrierea sa, Cloak precizeaza ca este metoda perfecta pentru a evita intalnirile cu vechile relatii amoroase, colegii de serviciu, persoanele cu care nu doriti sa discutati si, in general, cu oricine altcineva nu ati vrea sa se afle in preajma dumnneavoastra.

PUBLICITATE

Cloak este o aplicatie gratuita ce poate fi instalata de pe iTunes store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA