Codemasters prezinta primul trailer pentru jocul Onrush

Now Reading
Codemasters prezinta primul trailer pentru jocul Onrush


Primul trailer pentru Onrush, un nou joc de curse de la Codemasters, a fost lansat. Titlul este dezvoltat de noul studio Cheshire, Marea Britanie, fosta echipa din spatele seriei de curse exclusiviste pentru PlayStation “Motorstorm”, iar asemănările dintre cele două jocuri sunt imediat vizibile.

Trailerul arată o varietate de vehicule, inclusiv buggies și motorete de teren care alearga prin Alpi pe ninsoare și prin caverne pitorești la mare viteză. Ele trec prin interiorul și în afara obstacolelor naturale formate în mediul înconjurător, lansându-se de pe rampă și, desigur, lovindu-se unele de altele.

“Onrush este o sărbătoare a vitezei senzaționale, distracție absolută și spectacolul nemaivazut”, explică Codemasters într-un comunicat de presă. “Jucătorii se luptă pentru a-și pune în funcțiune contorul Rush, care le permite să elibereze manifestarea supremă a puterii, pe măsură ce se dueleaza cu adversarii lor, executând scheme moartale care sfidează loviturile și cascadorii”.


Vor exista opt clase de vehicule în Onrush și fiecare va avea propriul “stil unic, simt și avantaje”. Fiecare clasă de vehicule va avea efecte și abilități diferite atunci când activează starea Rush.

onrush

“Onrush nu este vorba de curse pana la linia de sosire”, continuă Codemasters. “Racingul cu stil și fler este ceea ce contează pe măsură ce efectuați miscari extraordinare și puneți totul pe linie pentru a vă alimenta toata puterea Rush”.

Data lansării lui Onrush a fost confirmată pe 5 iunie 2018 pe PS4 și Xbox One. Jocul este disponibil pentru pre-comanda acum, iar oricine achizitioneaza deja jocul va primi acces la beta înainte de a fi disponibila tuturor celorlalți în luna mai.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA