Comanda un taxi cu ajutorul aplicatiei Star Taxi

Now Reading
Comanda un taxi cu ajutorul aplicatiei Star Taxi


Star Taxi este, fara nici un fel de dubiu, cea mai eficienta metoda de a chema un taxi. Disponibila atat pe iOS cat si pe Android, aplicatia omonima, este de fapt un serviciu la care s-au abonat peste 1000 de taximetristi din Bucuresti si Brasov. Practic, va faceti un cont folosind numele si numarul de telefon, si puteti incepe sa faceti comenzi.

Pe baza GPS-ului aplicatia va detecteaza locatia, puteti misca harta pentru o precizie sporita iar cand apasati butonul comanda taxi, puteti introduce numarul strazii, blocul si alte detalii referitoare la adresa. La capitolul detalii puteti bifa sofer nefumator, rovinieta, animal de companie sau bagaje. La cateva secunde dupa ce ati plasat comanda va vor fi afisati soferii care au optat sa va preia.

Desi, de cele mai multe ori, nu stiti compania la care lucreaza soferul, pe ecran va sunt afisate o poza cu el, tariful practicat si un rating primit de la clienti. Astfel puteti opta sa mergeti sau nu cu un anumit sofer.

Aplicatia pare foarte bine gandita. Scoate din ecuatie dispecerii clasici si va pune in contact direct cu soferul. Daca acesta din urma are dificultati in a ajunge la adresa il puteti suna pe mobil, ii puteti trimite un mesaj prin aplicatia Star Taxi sau, in cel mai rau caz, ii puteti da un calificativ negativ.

Apple iTunes

PUBLICITATE

Google Play

Sursa:Playtech.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA