Companiile vor plati pana in 2023 pentru a primi suport pentru Windows 7 de la Microsoft

Now Reading
Companiile vor plati pana in 2023 pentru a primi suport pentru Windows 7 de la Microsoft


Microsoft pare sa fie speriata de faptul că trebuie să ofere suport pentru sistemul de operare Windows XP, desi acesta a trecut mult peste data de expirare. Compania se pregateste sa faca acelasi lucru pentru utilizatorii de Windows 7.

Clienții corporativi și instituționali pot plăti pentru asistență extinsă de actualizare a securității până în ianuarie 2023, sau aproximativ trei ani după ce Microsoft va inceta sa mai furnizeze patch-uri regulate de securitate. Pe lângă aceasta, prețul va crește în fiecare an, între 2020 și 2023. Cu cât o companie se va menține mai mult în trecut, cu atât acest lucru o va costa mai mult.

Acest lucru poate părea o lungă perioadă de viata pentru un sistem de operare, Windows 7 a fost lansat in 2009. Cu toate acestea, este important să rețineți că Microsoft a pus capăt doar suportului extins pentru Windows XP în 2014 și a menținut suportul plătit după o dată ulterioară. Decizia inchiderii suportului pentru Windows 7 poate fi considerata a fi luata relativ devreme, iar Microsoft nu se fereste să încurajeze clienții să facă upgrade mai devreme de 2023.

După cum ați suspecta, Microsoft speră să îmbunătățească vânzările lui Windows 10. Nu este vorba numai de încercarea de a crește numerele trimestriale. Durata de viață extinsă a Windows XP a creat probleme grave pentru industria de PC-uri în general atunci când clienții de afaceri au fost reticenți în a face upgrade. Ea chiar a creat probleme de securitate atunci când Microsoft a trebuit să facă o excepție de la oferirea de suport pentru a oferi patch-uri de securitate pentru sistemele cu XP afectate de virusul WannaCry. Daca va Microsoft va reusi sa convinga cat mai toată lumea să se alăture erei moderne, cu atât mai repede se poate relaxa.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA