Concurs invitatii VIP la DevCon LIVE 2021

Inspirată de DevTalks Reimagined și parte a umbrelei DevTalks România, DevCon Live revine în luna noiembrie, cu un concept de 2 zile, scopul fiind acela de a oferi conținut nou și de a conecta comunitatea IT locală. Cea de-a doua editie virtuală va aduce 2 scene dedicate Java, precum și scene dedicate .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile și, pentru prima dată sub umbrela DevCon o scena dedicată diversității, Women in Tech, dar și sesiuni practice cu durată prelungită, de tip masterclass.

În zilele de eveniment sunt așteptați peste 5000 de profesioniști IT și speakeri locali, dar și internaționali de la companii de renume, precum: Microsoft, RedHat, sparXys, unde participanții vor discuta subiecte despre diversitate, despre cum îmbini baletul și tehnologia, platforme și aplicații menite să lupte cu provocările generate de virusul SARS Covid.

Din cauza condițiilor specialie cauzate de pandemia COVID-19, evenimentul are loc online. Între 3-4 noiembrie 2021, DevCon Live va oferi participanților acces la 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, Women in Tech și nu numai. 

Biletele pentru evenimente sunt disponibile online și costa 50 de euro pentru categoria Regular și 70 de euro pentru categoria VIP, ce ofera acces la sesiunile masterclass.

În calitate de partener media al DevCon Live 2021, publicația IT MANIA le oferă șansa cititorilor săi să câștige invitatii VIP la acest eveniment. Oferim șansa unui număr de 5 cititori să câștige o invitație.

Cum se acorda premiile ?

ACEST CONCURS S-A INCHEIAT ! CASTIGATORII VOR FI ANUNTATI PE ADRESA DE MAIL CU PRIVIRE LA TOATE DETALIILE LEGATE DE PREMIU.

Bun regasit !

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist