Consola Nintendo Switch are cea mai rapida crestere a vanzarilor inregistrata vreodata in SUA

Now Reading
Consola Nintendo Switch are cea mai rapida crestere a vanzarilor inregistrata vreodata in SUA


Nintendo a reușit să vândă atât de multe console Nintendo Switch in Statele Unite, încât aceasta a devenit nu numai consola cu cea mai rapida crestere a vânzărilor in momentul de fata, dar și din toate timpurile, învingând recordul detinut de consola Wii.

Nintendo Switch s-a vândut in peste 4,8 milioane de unități în primele 10 luni de disponibilitate, ceea ce depășește cele 4 milioane de unitati Wii vândute în aceeași perioada de timp.

Succesul Switch nu este deloc surprinzător pentru oricine deține o astfel de consola sau pentru cei care au urmarit ascensiunea produsului. Consola a avut un start puternic datorită titlului emblematic Legend of Zelda: Breath of the Wild, care a fost achiziționat de peste 55% din proprietarii de console Switch. De asemenea, Nintendo a dezvăluit că Super Mario Odyssey este instalat pe 55% din consolele Switch, iar Mario Kart 8 Deluxe are o rată de detinere de peste 50%. În mod evident, titluri exclusive lansate pentru consola, contribuie foarte mult la vanzarile consolei hibride pentru acasă/portabilă a companiei Nintendo.

Nintendo are asadar un inceput de an 2018 foarte bun pe baza acestor numere, iar performanta generala a consolei Switch ar trebui sa eclipseze rapid vanzarile totale ale lui Wii U, care niciodata nu a convins cu adevarat consumatorii de jocuri.

PUBLICITATE

Gama de jocuri pentru anul următor va fi un factor determinant în ceea ce privește determinarea ritmului pe care îl vor avea vânzările consolei, daca acestea vor continua sa creasca sau vor bate pasul pe loc.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA