IT MANIA este o publicatie online independenta ce nu este afiliata unei entitati economice. Responsabilitatea articolelor de pe acest website apartine autorilor acestora.

www.itmaniatv.com

Owner & Founder: Bogdan Chirea [contact @ itmaniatv.com, chirea.bogdan (at) gmail.com]

Pentru o lista de autori ce scriu/au scris pe acest site te rugam sa consulti pagina despre noi.

Daca doriti sa ne propuneti un subiect sau doriti sa ne scrieti puteti folosi urmatoarele modalitati de contact:

  • Folositi adresa de email contact@itmaniatv.com, itmaniatv@gmail.com
  • Ne gasiti pe pagina noastra de Facebook/ Twitter  @itmaniatv
  • Ne puteti suna/contacta pe Whatsapp,
  • Ne poti scrie pe Messenger

Pentru comunicate de presa va rugam sa folositi adresele de contact de mai sus si sa adaugati la CC: itmaniatv@gmail.com. Comunicatele de presa ce nu includ poze reprezentative, nu se încadrează în tema site-ului sau imbraca forma unor advertoriale NU vor fi publicate. Detalii aici

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic/editorial este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Răspunderea pentru textul articolelor aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Acest blog/website și persoanele fizice care sunt asociate cu aceasta nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe acest website sunt obținute din surse publice și deschise, dar si din comunicate de presă transmise direct către noi.

You cannot copy content of this page