Controlul fisierelor din Android cu aplicatia Astro File Manager

Now Reading
Controlul fisierelor din Android cu aplicatia Astro File Manager


Android, spre deosebire de iOS şi Windows Phone, oferă acces utilizatorului la fişierele stocate pe telefon. Unii producători, cum este Samsung, includ şi managere de fişiere, dar pentru cine vrea o soluţie terţă există cele independente din Play Store. Astro File Manager este una dintre ele şi este gratuită.

Odată cu Android 4.0, creatorul aplicatiei i-a modificat interfaţa şi i-a adăugat câteva funcţii suplimentare. Suportă chiar sincronizarea cu Dropbox sau Skydrive, servicii de stocare online, şi Facebook. Astfel îţi poţi administra fişierele de acolo în interfaţa Astro şi le ai pe toate într-un singur program. Există suport chiar şi pentru Google Drive.

Fişierele pot fi distribuite direct din Astro, pot fi arhivate şi pot fi mutate în diversele foldere de pe dispozitiv. Procesul este ca pe PC, atunci când vezi toată structura de stocare a sistemului de operare. Astro integrează şi un manager de procese, astfel încât să le opreşti pe cele pe care nu le foloseşti şi care consumă resurse. De asemenea, din acest manager de fişiere pot fi dezinstalate (sau instalate) aplicaţii.

Astro este una dintre cele mai bune aplicaţii pentru administrarea fişierelor. Este simplă, are multe funcţii şi este gratuită. Iar odată cu sincronizarea cu serviciile de cloud storag este cu atât mai potrivită noilor tendinţe de stocare. Desigur, manvrarea diverselor fişiere nu se execută la fel de rapid ca pe PC, ceea ce e oarecum firesc, dar cu orientarea tot mai mult pe partea vizuală, Astro se apropie de acea experienţă.

Astro File Manager în Play Store

PUBLICITATE

Sursa: Adevarul.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA