Coreenii lanseaza o tehnologie ce permite viteze record de internet

Now Reading
Coreenii lanseaza o tehnologie ce permite viteze record de internet


Sud-coreenii sunt specialisti in tehnologie si fac pasi mari atunci cand lanseaza un nou tip de produs. Asa este si Internetul de 10 Gbps pe care asiaticii il vor prezenta luni.

Noua viteza de Internet va fi testata la o conferinta de profil din orasul Busan, scrie digitaltrends.com.

Compania SK Broadband a anuntat saptamana trecuta ca va trece la noua conexiune, ea fiind capabila sa transfere un fisier de 1 GB in doar 0,8 secunde.

La aceasta manifestare va fi instalata si o cabina speciala in care utilizatorii il pot testa pentru a-l compara cu alte viteze mult mai mici. Noua conexiune nu va fi disponibila imediat pentru toata lumea, acest lucru fiind posibil in viitor.

PUBLICITATE

Coreea de Sud are o viteza medie la Internet de 24,6 Mbps, ceea ce o situeaza pe primul loc, la mare distanta de Hong Kong, cu o viteza medie de 15,7 Mbps. SUA sunt pe locul 14, americanii avand in medie 11,4 Mbps.

Sk Broadband va oferi in acest stat o viteza de circa 407 ori mai mare decat cea obisnuita. In iulie, compania Bell Labs a anuntat ca a atins o viteza de 10 Gbps folosind linii telefonice traditionale facute din cupru.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA