Crash Bandicoot ar putea reveni cu o noua versiune in 2019

Now Reading
Crash Bandicoot ar putea reveni cu o noua versiune in 2019


Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a fost un succes imens pentru editorul Activision și PlayStation 4, vânzând peste 2,5 milioane de exemplare și devenind unul dintre cele mai reușite jocuri remasteriate ale tuturor timpurilor. Acest succes nu a fost ignorat de editor și se pare că Activision are planuri pentru Crash care includ un nou joc în viitorul puțin îndepărtat.

Utilizatorii de pe forumul de jocuri ResetEra au descoperit că compania europeană GB Eye a dezvăluit noi detalii despre Crash Bandicoot într-o documentatie recentă de licențiere. Potrivit managerului de licențiere Max Arguile, Activision intenționează să lanseze un nou joc din seria Crash Bandicoot în 2019 și planurile de lucru arata ca editorul planuieste noi jocuri Crash Bandicoot pentru următorii cinci ani.

Acest lucru ar reprezenta o schimbare uriașă pentru serie, deoarece un nou joc de platformă Crash Bandicoot nu a fost lansat pentru console de la Mind Over Mutant în 2008. Simpaticul personaj a fost în cea mai mare parte retrogradat la jocuri mobile și karting și nu a fost prezent în jocul de lupte crossover PlayStation All-Stars Battle Royale. Având în vedere succesul lui N. Sane Trilogy, probabil că vom vedea un potential sequel.

Dar un nou joc nu este singurul lucru pe care GB Eye l-a relevat in raport. Activision se pare că intenționează si să aducă Trilogia lui N. Sane pe PC și Nintendo Switch în 2018 – Xbox One nu a fost menționat.


Crash nu este un străin pentru platformele Nintendo, avand versiuni lansate pe Game Boy Advance, DS, GameCube și Wii, dar seria a fost întotdeauna asociată în mare parte cu PlayStation. A fost creat inițial de Naughty Dog, studio care a continuat să dezvolte seria Jak și Daxter și Uncharted exclusiv pentru PlayStation, precum și The Last of Us.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA