Creatorul Angry Birds are un nou joc: The Croods te duce în epoca de piatră

Now Reading
Creatorul Angry Birds are un nou joc: The Croods te duce în epoca de piatră


croods
Rovio, compania care a creat jocul de succes Angry Birds, se aliază cu DreamWorks şi vine cu The Croods a cărui acţiune se petrece în epoca de piatră. The Croods te duce pe un platou stâncos şi te lasă acolo.

Apoi primeşti tot felul de instrucţiuni pentru a şti ce faci mai departe. Ai o soţie, un pensionar care stă lângă şi care are tot felul de sugestii pentru tine şi multe animale sălbatice prin zonă pe care să le iei în ograda ta.

Jocul este creat de Rovio, dar marele aport este al DreamWorks Animation care vrea să-şi promoveze astfel noul film pe care îl pregătesc pentru acest an: „The Croods“. Jocul este pe cât de simplu ar putea fi un scenariu în epoca de piatră, iar grafica nu este aici pentru a impresiona, ci pentru a fi plată şi colorată. Soţia, pentru cei curioşi, se numeşte Ugga şi deşi ai diversele instrucţiuni în engleză, de la personaje nu vei auzi decât sunete ciudate, neinteligibile.

În aproximativ 10 minute am reuşit să captureze un MolarBear şi să-l pune să sape după morcovi. Aveam şi o tufă cu mure şi soţia Ugga s-a pus la făcut supă pentru Molarbear. Pensionarul nu îţi spune prea multe doar cum să pui diverse capcane pentru iepuri. Am putut să trag cu ochiul şi la un vecin, mi-a putut creşte invidia faţă de el când am văzut că a făcut până şi statui pentru animalele sale.

PUBLICITATE

Per total, jocul e tare interesant, distractiv, mai ales dacă îl joci cu sunet şi auzi diversele onomatopee scoase de caracterele din joc cu care vei interacţiona. Mai spun că The Croods este şi gratuit şi cu siguranţă merită încercat. Nu este noul Starcraft, dar nici nu-şi propune aşa ceva.

The Croods este disponibil în App Store şi Play Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA