Cum arata tastatura Moto Mod ce poate fi atasata unui telefon Moto Z

Now Reading
Cum arata tastatura Moto Mod ce poate fi atasata unui telefon Moto Z


Motorola nu renunta la ecosistemul Moto Mod, adăugând o tastatură mini slide-out ce se poate atasa telefoanelor Moto Z lansate pe piata. Livermorium Slider Keyboard Moto Mod ne duce repede cu gandul la telefoanele din trecut care deciate celor care erau erau in cautarea unei tastaturi care sa nu ii oblige sa tasteze de trei ori pentru fiecare litera.

Keyboard Moto Mod s-a născut din campania “Transform the Smartphone Challenge”, pe care Motorola a lansat-o pe Indiegogo, câștigatorul fiind proiectul ce aduce o tastatura QWERTY ce iese de sub telefon.

Accesoriul care costa 99 de dolari nu este la fel de performant pe cat v-ati astepta. Acțiunea cursorului este netedă, dar rigidă și, având în vedere lățimea sa, prezintă o cantitate echitabilă de îndoire în mecanism. Și pentru că aceasta este o tastatură orientată in format landscape, destinată unui telefon mare, accesoriul nu este conceput cu niciun fel de utilizare în mână. Cu alte cuvinte daca vreti sa folositi tastatura ar trebui să înclinați telefonul după ce îl glisați și sa îl lipiți pe o suprafață tare pentru a tasta.

Pe langa aceasta problema, pe lista se mai adauga slăbiciunea magneților care țin tastatura Moto Mod lipita de telefon. Multi din cei care au testat-o s-au plans ca tastatura se detaseaza destul de repede de telefon. Din fericire, sistemul Moto Mod este conceput cu magneți incorporati în accesoriile mod în sine, astfel încât este posibil ca acestia sa fie (și ar trebui) actualizați înainte de lansarea oficiala pe piata a noilor accesorii, ce va avea loc în urmatoarele luni.

PUBLICITATE

Mai trebuie spus, de asemenea, ca daca decideti sa atasati tastatura la telefon veti avea si un mic inconvenient. Nu veti mai putea folosi camera principala a telefonului, asta pentru ca accesoriul acopera toata partea din spate a telefonului.

Motorola a mai prezentat la targul de tehnologie CES 2018 si un accesoriu denumit Lenovo Vital Moto Mod. Acesta include un mecanism avansat care permite masurarii presiuni arteriale. In esenta el este un tensiometru mai mic, doar ca in loc sa fie atasat bratului se pune pe deget, de preferat de pe mana stanga. Degetul este bagat apoi intr-un inel, inelul umflandu-se, similar cu functionarea unui tensiometru clasic, aplicand presiune pe deget. Testul dureaza doua minute iar rezultatele sunt salvate intr-o aplicatie dedicata.

Din nefericire Lenovo Vital Moto Mod se va lansa in Aprilie 2018 la un pret de 395 de dolari, un pret extrem de mare pentru un tensiometru, totusi.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA