Cum dezactivezi actualizarile din Windows 10

Now Reading
Cum dezactivezi actualizarile din Windows 10


Una din noutatile cu care a venit sistemul de operare Windows 10 a fost rapiditatea instalarii actualizarilor sistemului. Pentru a putea face acest lucru, cei de la Microsoft au luat decizia de a trimite actualizarile pe sistemele cu Windows 10 si din alte locatii decat servele proprii.

Daca ati descarcat un set de actualizari de pe serverele proprii Microsoft, cel mai probabil este ca PC-ul vostru sa fie acum locatie de unde alte persoane isi descarca actualizarile pentru Windows 10.  Microsoft a efectuat modificari la sistemul de actualizari, utilizatorii au acum posibilitatea de a da share la actualizari, fie oferind actualizarile tuturor celor din reteaua locala, fie oferind actualizari altor computere prin partajarea pe internet unor utilizatori anonimi.

Daca vreti, computerul vostru se transforma intr-un fel de sursa torrent P2P, iar acest lucru se poate dovedi problematic pentru cei care folosesc abonamente de internet cu trafic limitat.

Exista insa cativa pasi prin care puteti sa dezactivati aceasta functie:

PUBLICITATE

  1. Accesati meniul Settings, din bara de start.

1

2. Selectati meniul Update&Security

2

3. Din meniul “Windows Update”, apasati pe textuL Advanced Options.

3

4. Derulati pana la textul “Chose how updates are delivered”

4

5. De acolo aveti posibilitatea de a face share la computerele din reteaua voastra locala sau PC-uri de pe internet. Pentru a evita uploadul de fisiere mari si de a ingreuna activitatea procesorului, puteti sa dezactivati functia.

5


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA