Cum folosesti Youtube ca sa inregistrezi activitatea de pe ecranul PC-ului

Now Reading
Cum folosesti Youtube ca sa inregistrezi activitatea de pe ecranul PC-ului


Un screencast este o înregistrare a tot ceea ce se întâmplă pe ecranul computerului. De ce ai nevoie de așa ceva? Pentru companii, este un mod minunat de a preda, de exemplu, instructajul noilor angajați despre cum să utilizeze sistemele companiei sau să le arate clienților potențiali o demonstrație de produs.

Pentru persoane fizice, un screencast poate ajuta la demonstrarea unei sarcini sau a unei operațiuni, de exemplu, unui prieten sau o rudă care nu se pricepe la tehnologie. Sa zicem ca mătușa Sally are nevoie de ajutor pentru crearea unui PDF. Puteti sa creați un scurt screencast in care să îi aratati pașii.

În mod normal, inregistrarea video a ecranului necesită instalarea unui software special (și uneori costisitor) sau cel puțin adăugarea unui plug-in pentru browser. Cu toate acestea, se pare că există o caracteristică YouTube mai puțin cunoscută, care vă permite să creați programe de tip screencast fără software suplimentar. Iată cum:

1. Accesați pagina Live Streaming YouTube, apoi faceți clic pe opțiunea Evenimente din bara de instrumente din partea stângă.

PUBLICITATE

2. Faceți clic pe Activare streaming live, apoi finalizați pașii ulteriori de verificare a contului (care sunt solicitati numai pentru prima dată când faceți acest lucru). Aceasta vă va duce înapoi la aceeași pagină, moment în care faceți clic pe Creați eveniment live.

3. Pe următoarea pagină, dați screencast-ului dvs. un nume, apoi faceți clic pe meniul derulant de confidențialitate și alegeți fie privat, fie nelistat. În cele din urmă, faceți clic pe Transmiteti acum. Aceasta va deschide o fereastră nouă pentru ceva numit Google Hangout live.

4. În fereastra nouă, Google vă va cere să permiteți accesul la camera web și la microfon. Faceți clic pe Permiteți dacă doriți ca ecranul dvs. să includă elemente audio / video, ținând cont că puteți dezactiva una sau ambele opțiuni înainte de a începe înregistrarea.

5. În fereastra Hangout live, dați clic pe pictograma Ecran partajat (reprezentată de o săgeată albă pe un ecran verde), apoi alegeți ecranul pe care doriți să îl captați. Acesta ar putea fi întregul ecran sau o fereastră specifică care este deschisă. După ce ați ales, faceți clic pe Distribuiți.

6. În cele din urmă, faceți clic pe Porniți transmisiunea. Acum tot ceea ce faceți în zona selectată va fi înregistrat. Când ați terminat, faceți clic pe Oprire difuzare.

Si asta e! Acum mergeti la tabloul de bord YouTube și ar trebui să vedeți noul videoclip înregistrat, gata pentru vizionare (și partajare, dacă sunteți incantat de rezultat).


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA