Cum functioneaza verificarea starii bateriei de pe iPhone

Now Reading
Cum functioneaza verificarea starii bateriei de pe iPhone


Într-o scrisoare adresată senatorului american John Thune, Apple a confirmat că va aduce transparență modului în care iPhone-urile vor face față încetinirii procesorului din cauza îmbătrânirii bateriilor litiu-ion. Dacă aveți un cont Apple Developer, puteți verifica soluția pe care compania a introdus-o chiar în viitoarea versiune iOS 11.3.

După cum au observat cei care au apucat sa testeze noua versiune, iOS 11.3 beta are un nou ecran de setari de preferințe denumit “Battery Health”, si include si o secțiune “Managementul Performanței”. În noua secțiune “Capabilități de performanță maximă” din ecranul de Sănătate a bateriei, acum puteți vedea capacitatea maximă a bateriei (comparativ cu cea nouă) și puteți vedea și dacă sistemul de operare a aplicat o îmbunătățire a managementului performanței datorită unei “închideri neașteptate deoarece bateria nu a reușit să furnizeze puterea de vârf necesară”, după cum explică compania.

Cei de la 9to5Mac notează că toate dispozitivele care fac upgrade la noul iOS vor începe cu acest sistem de gestionare dezactivat. IPhone-ul dvs. il va activa dacă se oprește în mod neașteptat și îl puteți dezactiva acum în secțiunea Sănătatea bateriei. În scrisoarea adresată senatorului în acest weekend trecut, Apple a declarat că iPhone-urile mai noi, precum 8, 8 Plus și X, utilizează un sistem mai performant pentru a gestiona performanța bateriei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA