Cum iti poti sterge permanent contul de Facebook

Now Reading
Cum iti poti sterge permanent contul de Facebook


Daca sunteti in sfarsit pregatiti sa renuntati definitiv la cea mai mare retea de socializare din lume – fie din cauza scandalului Cambridge Analytica, fie ca urmare a știrilor de la finalul saptamanii cum că hackerii necunoscuți au acces la 50 de milioane de conturi – nu este prea complicat să vă stergeti contul de pe acest serviciu. Dar, înainte de a șterge toate imaginile, postări și preferințe, trebuie să vă descărcați mai întâi informațiile personale de pe Facebook.

Arhivele dumneavoastra de pe Facebook conțin aproape toate informațiile pertinente legate de contul dvs., inclusiv fotografiile, sesiunile active, istoricul de chat, adresele IP, datele de recunoaștere facială și anunțurile pe care ați făcut clic, doar pentru a numi câteva. Sunt o mulțime de informații personale pe care ar trebui probabil să le păstrați. Pentru a descărca arhiva, accesați “Setări” și faceți clic pe “Descărcați o copie a datelor dvs. Facebook” în partea de jos a Setărilor generale de cont, apoi faceți clic pe “Porniți arhiva mea”.

arhiva facebook

După ce ați terminat descărcarea arhivei, puteți șterge acum contul.

Aveți grijă: odată ce vă ștergeți contul, acesta nu poate fi recuperat.


Dacă sunteți gata să ștergeți contul, puteți să faceți clic pe acest link, ceea ce vă va duce la pagina de ștergere a contului. (Facebook nu are opțiunea de ștergere a contului în setările sale, din anumite motive.) Odată ce faceți clic pe “Șterge contul meu”, contul dvs. va fi marcat pentru terminare și inaccesibil altora folosind Facebook.

stergere permanenta cont facebook

Compania notează că stergerea permanenta a contului va dura cateva zile după ce a fost solicitată. Dacă vă autentificati din nou în perioada respectivă, cererea dvs. de ștergere va fi anulată. Deci, nu va logati, sau veți fi nevoiți să începeți din nou procesul. Anumite lucruri, cum ar fi comentariile pe care le-ați făcut la postarea unui prieten, pot să apară și după ce vă ștergeți contul. Facebook mai spune că copii ale anumitor elemente, cum ar fi înregistrările jurnalului, vor rămâne în baza sa de date, dar că acestea sunt disociate cu identificatori personali.

Compania declară că poate dura până la 90 de zile pentru a șterge complet contul și informațiile asociate acestuia, dar afirma că contul dvs. va fi inaccesibil altor persoane care utilizează Facebook în acel moment.

Dacă sunteți foarte hotarat să renunțați la Facebook, amintiți-vă că compania deține și alte câteva servicii populare, cum ar fi Instagram și WhatsApp, deci ar trebui să ștergeți și conturile dvs. de acolo.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA