Cum modifici aplicatia implicita din Android cu Better Open With

Now Reading
Cum modifici aplicatia implicita din Android cu Better Open With


Ca simplu utilizator de Windows, multi dintre voi probabil stiti deja ca atunci cand incercam sa deschidem un fisier avem la dispozitie optiunea open with din meniul contextual. Astfel daca sistemul de operare are memorat implicit un anumit program pentru a deschide acel fisier, putem  sa folosim un al software pentru deschiderea lui.

Optiunea de deschidere a unui fisier cu ajutorul unei aplicatii implicite este disponibila si pe telefoanele si tabletele cu android. Diferenta dintre sistemele Windows si Android este ca daca dorim sa schimbam aplicatia implicita de rulare a unui fisier va trebui sa accesam meniul de setari al telefonului.

Cu ajutoul aplicatiei Better open With veti avea posibilitatea de a alege cu ce aplicatie doriti sa deschideti un anumit tip de fisier. Aplicatia va va afisa o fereastra pop-up timp de 5 secunde in care veti fi intrebat cu ce tip de aplicatie doriti sa vizualizati fisierul. Selectarea unei aplicatii diferite de cea implicita nu va modifica si setarile din telefon cu privire la aplicatiile implicite.

better-open-640x376

Better Open With este o aplicatie utila atunci cand aveti instalate mai multe browsere in telefon si cateodata doriti sa folositi alt browser decat cel implicit sau de exemplu atunci cand doriti sa editati o poza iar aplicatia implicita de editare a unei poze nu va ofera optiunile pe care vi le doriti.

PUBLICITATE

Better Open With este o aplicatie disponibila gratuit pentru Android din magazinul Google Play.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA