Cum pot sa iti fure prietenii postarile tale de pe Instagram

Now Reading
Cum pot sa iti fure prietenii postarile tale de pe Instagram


Instagram le-a permis recent utilizatorilor să încarce mai multe fotografii și videoclipuri în povestirile lor, dar au lăsat în urmă cea mai prețioasă marfă: Tu. Acum, când cineva te menționează în povestea sa, poți adăuga acel conținut si pe profilul tau. Aceasta este o modalitate excelentă de a te lăuda cât de minunați sunt prietenii tăi … sau de a ii pune la zid daca vorbesc urat.

Conținutul devine un fel de autocolant pe care îl puteți roti sau micsora și in momentul in care îl adăugați la povestea voastra. Puteți utiliza numai fragmente din conturile publice, deci dacă prietenii dvs. au conturi private, nu puteți să le transmiteți mesajul tuturor celor care va urmaresc.

Povestea originala va fi etichetata, de asemenea, deci este probabil mai bine să nu etichetati conținut de la prietenii mai timizi sau discreti. Bineînțeles, dacă menționați cine a făcut postarea inițială, acestia pot sa reposteze continutul pe contul lor, alaturi de raspunsurile utlerioare la povestire.

Actualizarile sunt disponibile in ultimele versiuni pentru iOS si Android ale aplicatiei Instagram.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA