Cum poti anula trimiterea unui email pe Gmail

Now Reading
Cum poti anula trimiterea unui email pe Gmail


Vi s-a intamplat cu siguranta de multe ori sa trimiteti un email din greseala. Motivele pot fi multe, fie ati gresit destinatarul, fie ati facut-o intr-un moment de nervozitate s.a.m.d. Pentru astfel de cazuri Google a cautate de foarte mult timp o solutie de a putea anula trimiterea unui mesaj in mod eronat.

Google le ofera tuturor celor care folosesc serviciul de e-mail Gmail posibilitatea de a se razgandi in maxim 30 de secunde de la trimiterea unui e-mail, acest lucru putand fi activat rapid de toti utilizatorii.

Pentru a putea anula trimiterea unui email, utilizatorii Gmail trebuie sa activeze mai intai aceasta functie. Pentru a putea face acest lucru, utilizatorii vor trebui sa accesele meniul Settings (Setari) unde la capitolul General se gaseste rubrica Undo Send (Anulare Trimitere), iar acolo poate fi ales intervalul maxim in care se poate anula. Astfel poti selecta un 10, 20 sau 30 de secunde in care te poti razgandi si sa anulezi trimiterea unui mesaj.

img_558ae3ab405d0

Dupa activarea setarii veti observa ca imediat dupa ce apasati butonul de trimitere a unui e-mail va aparea un buton Undo care poate fi apasat in intervalul stabilit de voi in setar). Imediat dupa ce ati dat trimitere unui emnail si doriti sa anulati actiunea, daca apasati butonul Undo, e-mailul nu se mai trimite si este mutat in draft unde il puteti edita sau sterge definitiv.

PUBLICITATE

img_558ae44d34c07

Aceasta setare era prezenta pana acum in meniul experimental Google Labs pe care mai putina lume il acceseaza. Acum functia a devenit disponibila tuturor, ceea ce inseamna ca este mult mai usor de ajuns la ea.

Google are aproximativ 900 de milioane de utilizatori de Gmail, iar aparitia unui astfel de buton a aparut ca urmare a faptului ca au fost oameni care au cerut ca o astfel de setare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA