Cum resetezi un telefon cu Windows Phone

Now Reading
Cum resetezi un telefon cu Windows Phone


Daca aveti un telefon cu Windows Phone care incepe sa functioneze greu, puteti oricand sa il resetati. Resetarea unui telefon cu Windows Phone va aduce dispozitivul in starea initiala cand l-ati cumparat. Cu alte cuvinte toate datele personale vor fi sterse iar telefonul va fi setat la setarile din fabrica.

Inainte de a reseta telefonul este indicat sa va salvati datele de pe telefon printr-un back-up. Resetarea telefonului presupune stergerea tuturor datelor precum mesaje, contacte, aplicatii, muzica, fotografii, jocuri.

reset-phone-warning-screen_InvariantCulture_Default

Pentru a reseta telefonul intrati in meniul telefonul si selectati Setari (Settings).

Apasati pe About (Despre) si apoi selectati Reset your phone (Resetati telefonul).

PUBLICITATE

how-to-reset-windows-phone

Veti primi doua avertismente daca sunteti absolut sigur ca vreti sa va resetati telefonul. Daca sunteti sigur apasati Da.

Resetarea telefonul poate dura cateva minute.

Pentru a reseta un telefon care este blocat si nu raspunde la comenzi, puteti urma acesti pasi:

1. Apasati pe butonul Volum Jos si de Powerpentru 10-15 secunde pana veti simti o vibratie in telefon.

2. Cand simtiti o vibratie dati drumul butonului de Power si tineti apasati pe butonul de Volum Jos pana cand veti vedea un buton de exclamatie.

3. Cand apare butonul de exclamatie apasati urmatoarele butoane in ordine: Volume up Volume up button, Volume down Volume down button, Power Power button, Volume down Volume down button. Acum telefonul vostru ar trebui sa se reseteze.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
25%
Interesant
75%
About The Author
IT MANIA