Cum rezolvi eroarea de sistem NSIS error

Now Reading
Cum rezolvi eroarea de sistem NSIS error


NSIS error nu este o eroare foarte des intalnita de utilizatori ci de acele persoane care folosesc in limba proprie browserele precum Firefox sau Chrome.

Problema cu eroarea NSIS error pleaca de la Mozilla Firefox in limba romana. Poate ca unii stiti ca Mozilla in romana are folderul standard de download intitulat Descărcări . Ei bine pentru simplul fapt ca folderul de download are aceasta denumire cu diacritice, nu va lasa sa rulati nici un soft, returnand eroarea  NSIS error.

NSIS-error-Error-launching-installer

Daca soft-ul pe care vrei sa il instalezi l-ai descarcat cu Mozilla Firefox in romana atunci ar fi bine sa mutati acel kit de instalare in orice alt folder gen: Desktop.

O alta solutie ar fi sa accesati fisierul de preferinte din Mozzilla Firefox si sa selectati optiunea de a salva fisierele descarcate intr-o locatie aleasa de dumneavoastra, alta decat cea predefinita.

PUBLICITATE

Daca nu folosesti Mozilla Firefox in romana si totusi NSIS error persista atunci cauzele pot fi multiple. In acest caz poti folosi una din urmatoarele solutii:

  • curata cache-ul browser-ului. Poti sa folosesti un soft ca Ccleaner, care va sterge cache-ul din toate browserele instalate pe sistem.
  • redenumeste kit-ul de instalare al soft-ului in ceva mult mai scurt; 
  • descarca kit-ul soft-ului si din alta sursa;
  • descarca soft-ul de pe un alt calculator si incearca sa il instalezi de pe stick, HDD extern;
  • updateaza-ti antivirusul si scaneaza calculatorul de virusi;
  • dezactiveaza temporar firewall-ul cu toate ca acest lucru nu prea are mare legatura cu descarcatul unui soft.

Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA