Cum urmaresti The Game Awards 2017

Now Reading
Cum urmaresti The Game Awards 2017


In aceasta noapte au loc The Game Awards 2017, evenimentul ce isi propune sa premieze industria de gaming.  Acestea recunosc și susțin excelența creativă și tehnică în industria jocurilor video la nivel mondial.

The Game Awards reuneste un grup divers de jucători, dezvoltatori de jocuri și nume notabile din cultura populară, pentru a celebra și a promova poziția industriei de gaming ca fiind cea mai imersivă, provocatoare și inspirativă formă de divertisment.

Ceremonia  de premiere, care se desfășoară anual în decembrie, sărbătorește atât creatorii de jocuri, cât și jucătorii, si oferă fanilor o previzualizare a jocurilor care urmează să fie lansate în viitor. Programul este difuzat global, gratuit, pe toate consolele si platformele digitale și recunoaște jocurile video lansate pe PC, mobil, console, VR / AR și, de asemenea, eSports.

The Game Awards este unul dintre cele mai mari evenimente digitale distribuite pe glob – filmate la rezoluția 4K. Puteți viziona spectacolul gratuit pe toate platformele majore digitale, jocuri și sociale.


CUM URMARESTI LIVE:

CEREMONIA ESTE TRANSMISA IN DIRECT DE ORA 03:30 (ora Bucurestiului) in aceasta noapte:

Parteneri de distributie:


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA