Cyanogen trece la dezvoltarea de tehnologii pentru masini autonome

Now Reading
Cyanogen trece la dezvoltarea de tehnologii pentru masini autonome


Exact cu un an în urmă, Cyngn (fost Cyanogen) a anunțat că renunta la dezvoltarea propriei platforme de sistem de operare pentru mobile derivata din Android, care a fost instalat pe numeroase modele de telefoane la nivel mondial, și se va concentra Modular OS, ce va fi mai usor de implementat de catre producatori.

Compania Cyngn a schimbat acum complet directia urmand sa se ocupe de tehnologia autovehiculelor autonome. Noul website al companiei si lista de joburi oferite indică noile sale interese în dezvoltarea tehnicilor de auto-conducere. Comapania cauta sa angajeze personal pentru a crea și a rula software-ul autonom al sistemului, precum și sistemele de cartografiere și percepție din cadrul unitatilor de productie din Singapore și Palo Alto.

Acest lucru inseamna in fapt sfarsitul definitiv al eforturilor Cyanogen de a creea un sistem de operare Android alternativ. Ceea ce este trist, deoarece compania a creat o varianta promitatoare de sistem de operare ce a fost apreciat de utilizatori. Spre exemplu acesta a ajutat la revenirea interesului utilizatorilor față de telefoanele OnePlus atunci când firma chineză avea doar un singur telefon în ofertă.

Va fi interesant de urmărit călătoria lui Cyngn de acum inainte, pentru că explorează un nou teritoriu. Există o concurență mare din partea producătorilor de automobile, precum și a firmelor de tehnologie care au investit în sisteme pentru vehicule autonome, inclusiv Google, Apple, Waymo, Drive.ai, Nutonomy, un joint venture între Delphi și Mobileye s.a.m.d.


 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA