Data de lansare pentru Just Cause 4 anuntata la E3

Now Reading
Data de lansare pentru Just Cause 4 anuntata la E3


Square Enix a adus mai mult decât Kingdom Hearts la conferința de presă Microsoft de la E3 2018 – dezvoltatorul a prezentat de asemenea și Just Cause 4.

Rico se întoarce, parcurgând din nou o zonă de război dezastruoasă, cu arme și pericole la tot pasul. Trailerul scurt a prezentat insa si noi tipuri de gameplay, cu o posibilitatea de a conduce vehicule mai mult timp, shooting, explozii și efecte meteorologice impresionante, pe măsură ce eroul nostru se aruncatdirect într-o tornadă.

Jocul Just Cause 4 este programat pentru lansare pe 4 decembrie pe Xbox One, PS4 și PC, deci cel puțin acesta este un titlu pe care nu îl vom aștepta până în trimestrul I al anului 2019.

În timp ce un trailer de joc a a fost prezentat la evenimentul de presa, dezvoltatorii au pregatit si un clip extinsa intitulat “Bine ați venit la Just Cause 4”, care merge în profunzime cu dezvoltatorii de la Avalanche Studios, explicând ce este nou de data asta.


De data aceasta jocul are loc pe terenul unui grup care a fost prezentat în jocurile anterioare numit The Black Hand. Vor fi incluse patru biomase separate, iar conceptul de “forță a naturii” joacă un rol masiv. Carligul de prindere al lui Rico, este desigur inclus, dar există și mai multe trucuri pe bază de fizică cu care jucătorii se pot juca


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
Daniel Popescu