Data de lansare pentru Windows 10 Mobile

Now Reading
Data de lansare pentru Windows 10 Mobile


Sistemul de operare Windows 10 Mobile este deja preinstalat pe telefoanele Lumia 950, 950 XL si 550, ce urmeaza sa fie disponibile in magazine incepand cu luna noiembrie.

Pentru cei care au deja un dispozitiv Lumia de la Microsoft, noul sistem de operare va ajunge ceva mai tarziu. Planul celor de la Microsoft este sa livreze noul Windows 10 Mobile pe majoritatea telefoanelor Lumia incepand cu luna decembrie.

Compania Microsoft nu a facut inca o lista cu toate dispozitivele Lumia ce vor primi noul Windows 10 Mobile insa a facut precizari cu privire la specificatiile necesare pentru ca sistemul de operare sa poata rula pe dispozitivele Lumia. Una dintre cerintele minime de configuratie este spaţiul de stocare intern de 8 GB, ceea ce sugereaza ca terminale precum Lumia 530 nu vor putea beneficia de acest sistem de operare.

De asemenea, doar cele care au deja acces la versiunea Denim a lui Windows Phone 8.1 vor fi pe lista celor compatibile.


maxresdefault (1)

In momentul de fata sistemul de operare se afla in faza RTM iar acest lucru inseamna ca el va fi trimis catre operatorii telecom ce vor avea astfel la dispozitie doua luni pentru a testa slansa Windows 10 Mobile catre clienti, data exacta de lansare fiind diferita pentru fiecare operator in parte. Cei cu statut de „Insider” vor avea probabil acces la versiunea finala la scurt timp dupa operatori, insa cei care nu fac parte din acest program vor fi nevoiti sa astepte pana la sfarsitul anului.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA